ATLETSKI KLUB PLITVICE

1. Jasenovačka utrka i Vertikalno lice Platka

1. Jasenovačka utrka i Vertikalno lice Platka

Za nama je još jedan aktivan vikend u kojem su naši članovi vrijedno trenirali hvatajući zadnje zrake sunca i mirise ljeta. Velebit, Zir, obronci Medvednice, te naravno šumovit planinski kraj našeg najstarijeg i najljepšeg Nacionalnog parka bili su izvrstan poligon za planinarenje, vožnju biciklom i trčanje za nas, istinske zaljubljenike u prirodu.

Također u vikendu iza nas održale su se dvije utrke na kojima je nastupio naš najstariji član Petko Drakulić i još jednom dokazao da su godine samo broj.

U subotu 28.8.2021.  je nastupio u Jasenovcu na 1. Jasenovačkoj utrci. U utrci na 5 kilometara na kojoj je sudjelovalo 88 natjecatelja Peki je osvojio treće mjesto istrčavši stazu za 18 minuta i 51 sekundu! Bravo tarzane!

U nedjelju 29.8.2021. održala se utrka Vertikalno lice Platka. Peki je nastupio na trail stazi dužine 10,95  kilometara. Glavni motiv ovaj put nije bilo osvajanje postolja nego „pejsanje“ kolegice u osvajanju 1. mjesta, što joj je na kraju u uspjelo! Peki je osvojio izvrsno 6. mjesto od 116 natjecatelja, istrčavši stazu za 54 minute i 39 sekunde! Sretan što je pomogao kolegici, malo tužan što mu je nagrada promakla za dlaku i razočaran što i ovaj put nije ulovio plawušu, Peki nastavlja jako sa pripremama za slijedeću utrku koja će se održati 11.9.2021 u Ogulinu.

Prije nje svi navijamo i držimo palčeve za našu veličanstvenu šestorku koja nastupa slijedeću nedjelju 5.9.2021. na PH u trailu! Hađur Kristijan, Mudrovčić Hrvoje, Poznanović Goran, Špehar Dario, Špehar Leopold i Ostojić Lana – Sljeme je vaše!

846 602 AK Plitvice
upišite pojam