ATLETSKI KLUB PLITVICE

3.

LIP

38. Plitvički maraton

Plitvička jezera

STARTNINA

RANE PRIJAVE
DO 15.2.2023.
REDOVNE PRIJAVE
DO 15.4.2023.
KASNE PRIJAVE
DO 25.5.2023.
MARATON
30 €
45€
55€
POLUMARATON
30€
40€
50€
5 km
25€
30€
35€
  • Nakon 25.5.2023. uplate i prijave nisu moguće
  • Broj računa i podatke za uplatu dobijete u mailu nakon prijave na utrku!

PRIJAVA

POPIS PRIJAVLJENIH

POSEBNA PONUDA SMJEŠTAJA

STARTNI PAKET

Svi sudionici utrke dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera koje u tom trenutku budu važeće na razini Republike Hrvatske i Ličko-Senjske Županije te koje propiše organizator.

Svi sudionici utrke dužni su nositi medicinsku masku prilikom podizanja startnih brojeva te prilikom starta utrke.

U slučaju otkazivanja utrke radi vremenske nepogode moguće je pomicanje starta.

U slučaju otkazivanje utrke radi zabrane održavanje utrke uzrokovanog epidemijom Korona virusa organizator nije dužan vratiti uplaćenu kotizaciju.

U slučaju otkazivanja utrke natjecatelji mogu birati izmedju prebacivanja kotizacije na neko sljedeće natjecanje u organizaciji Atletskog kluba Plitvice ili osobno preuzimanje startnog paketa uz prethodni dogovor sa organizatorom.

U slučaju da natjecatelj želi da mu se paket pošalje poštom moguće je isto uz plaćanje poštarine od strane natjecatelja.

Na utrci maratona, polumaratona i 10 km vrijede sva pravila po važećem pravilniku Hrvatskog Atletskog saveza kao i svjetske atletike.

Startni broj se cijelo vrijeme utrke  mora nositi na prsima, a svako nepridržavanje ovog pravila može povući diskvalifikaciju.

Svojom uplatom kotizacije svi natjecatelji daju suglasnost pristanka na fotografiranje za vrijeme, prije kao i na cijeloj manifestaciji i objavljivanje istih na službenim web, facebook, instagram stranicama organizatorima kao i korištenje istih u medijima.

Nakon prolaska kroz cilj utrke i završetka utrke , zabranjeno je prolaženje kroz užu startnu zonu utrke sa čipom(startnim brojem).

U slučaju odustajanja na utrci, obavezno se javiti organizatoru. Svako nejavljanje može povući zabranu nastupa na idućim natjecanjima.

Sve žalbe na rezultate utrke natjecatelji su dužni poslati e-mailom na službeni e-mail organizatora u roku predviđenom za žalbe(prije služebenog proglašenja), u suprotnom se iste eventualne žalbe neće uvažiti i rezultati će postati službeni.

U slučaju da se na utrci maratona održi Prvenstvo Hrvatske u maratonu , elitni trkači mogu biti odvojeni od ostalih i zabranjeno je ulaziti u startne zone bez pristanka organizatora ili ukoliko ne bude drugačije odlučeno.

Pohvale na 35. Plitvički maraton

Nakon 35. Plitvičkog maratona dobili smo hrpu pohvala i recenzija, a puno ih je bilo za službene spikere utrke. Njihova imena su Dijana i Stipe i važan su kotačić naše

Više...

Obiteljski maraton

U tradiciji Plitvičkog maratona je obiteljsko druženje i boravak na Plitvičkim jezerima. Želja organizatora je uvijek bila privući cijele obitelji da borave u Nacionalnom parku i zajedno trče. Tako je nastao i obiteljski maraton. Utrka gdje po jedan od članova obitelji trči utrku na 10km, jedan nastupa u polumaratonu, a jedan na maratonu. Njihova vremena se zbrajaju i na taj način se utvrđuje ukupan poredak. Za obiteljski maraton se mogu prijaviti samo članovi obitelji po prvom koljenu.

Članovi obitelji se pojedinačno prijavljuju za svaku utrku i po učinjenoj prijavi šalju mail prijave za obiteljski maraton na a.k.plitvice@gmail.com s naslovom: Obiteljski maraton 2022.

upišite pojam