ATLETSKI KLUB PLITVICE

Noćna 10ka Zagreb i polumaraton, Sljemenski maraton i Ozalj i Vrhovac trail

Noćna 10ka Zagreb i polumaraton, Sljemenski maraton i Ozalj i Vrhovac trail

Dok se vaša administratorica bezbrižno opuštala na godišnjem odmoru, moji su se Tarzani pobrinuli da se ne opustim previše te u kratkom vremenu istrčali tri utrke i opet ostvarili rezultate koji nisu mogli proći neprimjetno i ostati bez traga na našoj klupskoj stranici!

17.07.2021. godine održala se već tradicionalna Noćna 10ka i polumaraton na Zagrebačkom jezeru Jarun. Utrka je privukla mnoge zaljubljenike u trčanje, „cestovnjake“ da odmjere snage na vrućem Zagrebačkom asfaltu. Bilo je tu raznih uzrasta kroz različite utrke, a naš se član Mario Vurnek odlučio okušati u utrci na 10 kilometara. Od 161 natjecatelja Mario Vurnek osvojio je 7.mjesto u kategoriji M40-49 sa vremenom 46:03. S obzirom da je Mariu ovo bila prva utrka nakon ozljede i mukotrpnog oporavka koji je uključivao 6 tjedana korištenja štaka i strpljivog puta prema oporavku i povratku trčanju, ovaj je rezultat više nego izvrstan! Ako stavimo sami rezultat u sjenu hrabrosti, srčanosti, rada i truda, tada je Mario apsolutni pobjednik! Bravo Mario i drago nam je da si nam se vratio!

Samo dan poslije, 18.07.2021. održana je trail utrka s tradicijom dugom preko 20 godina. Naravno govorim o Sljemenskom maratonu u organizaciji AK Sljeme. Drugo mjesto u štafeti osvojila je ekipa „2 Fast 1 Furious“sa vremenom 3:46:52. Ekipu čiji član sigurno nije ovaj Furious iz naziva, je naš brz, brži, najbrži, jedan i jedini Leonardo Pavina! Bravo!

I šećer na kraju…dok sam na plaži ležerno ispijala kavicu, počele su stizati poruke o uspjehu naših članova na Ozalj i Vrhovac trailu održanog 24.07.2021. Naši članovi Valentina Ladika, Leonardo Pavina i Kristijan Hađur također su članovi Sportskog Društva Vrhovac te su i sudjelovali u samoj organizaciji traila osim što su trčali.

Na rekreativnoj stazi od 7,5 km naš Petko Drakulić osvojio je 1. mjestu u kategoriji, a Kristijan je osvojio 3. mjesto ukupno! Nastupila je i naša članica Sanja Sertić, te poseban mali, veliki ponos našeg kluba, Nikola Poznanović! Nikola je Goranov sin te itekako dobro ide očevim stopama. Bez straha ovaj je sedmogodišnjak istrčao stazu u vremenu 1:11:10! Bravo tarzane!

Na kratkoj stazi od 16 km nastupio je Leonardo Pavina i osvojio 3. mjesto u kategoriji! Nastupili su još Dražen Čorak i Matea Brozinčević, naše mlade nade i ostvarili jako dobre rezultate.

Na dugoj stazi, u jakoj konkurenciji, Goran Poznanović osvaja ukupno, izvrsno 7. mjesto istrčavši stazu od 23,5 km za 2:28:56. Goran u zadnje vrijeme posebno predano trenira te očekujemo uskoro još bolje rezultate! Valentina se na žalost ozlijedila te joj želimo brz oporavak! Čestitam svima, budite i dalje vrijedni i vidimo se slijedeću nedjelju na Rastokama!

 

1080 1346 AK Plitvice
upišite pojam