ATLETSKI KLUB PLITVICE

Otvorene prijave za Rastoke trail 2022.!

Otvorene prijave za Rastoke trail 2022.!

I ove godine, u Slunju će se organizirati RASTOKE TRAIL.

Ova sportska manifestacija privlači iz godine u godinu sve veći broj natjecatelja iz zemlje i inozemstva i otvara vrata prirodnih ljepota i potencijala Slunja i Rastoka.

Rastoke trail jedna je od manifestacija koja se nalazi u Kalendaru kontinentrail lige Hrvatske i prepoznata je kao vrlo popularna među sudionicima – natjecateljima ovakvih utrka.

Organizacijski razgovori su počeli, Grad Slunj i Turistička zajednica Grada Slunja sastali su se sa organizatorom utrke, Leopoldom Špeharom, predsjednikom Atletskog kluba Plitvice i dali mu punu podršku u organizaciji i ovogodišnjeg Rastoke trail-a.

Ova manifestacija, osim podizanja sporta na višu razinu, uvelike pomaže u prepoznatljivosti Slunja kao turističke destinacije, što doprinosi većoj popunjenosti smještajnih kapaciteta i konzumaciji drugih ponuda u turizmu te će Grad Slunj i Turistička zajednica Grada Slunja,  i ove godine, participirati u organizaciji natjecanja.

 

Stoga, Rastoke Ultra Trail

24.07.2022-SAVE THE DATE! 🙂

 

Prijave otvorene preko

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1570

 

Mnogima najdraža utrka ponovno je dio KontinenTrail liga, a ove godine pripremili smo vam 3 staze uz obiteljsku utrku na 2 km.

 

Duga staza-44 km- 1 Itra bod

Kratka staza- 18 km

Rekreativna staza-8 km

 

Vidimo se u Slunju, na našem 4 izdanju koje će biti najbolje i vjerujemo najbrojnije do sada. 🙂

 

Hvala Gradu Slunju i TZ na podršci!

150 150 AK Plitvice
upišite pojam