ATLETSKI KLUB PLITVICE

Zadnje kolo DTL-a, Vis trail

Zadnje kolo DTL-a, Vis trail

Završila je Dalmatinska trail liga. Na njoj su najredovitiji bili naši Goran Poznanović te Inja Lončar. Liga je imala čak 12 kola. Započeli su nastupe sa Marjan trailom, zatim nastavili s Imbertrekom na Omiškoj Dinari, nakon toga je slijedila Promina trail u Drnišu. Jesenice preskaču, jer treniraju na najzahtjevniju utrku lige Mosor grebbening. Zatim nastupaju na Kozjaku. Murter i Tisno trail Inja preskače, zbog loma kralježnice prilikom pada s bicikla, a na Čvrsnicu ne odlaze zbog PH na Žumberku. Na zadnja tri kola u Vela Luci, Sinju i Visu postižu lijepe rezulte, te samo što su se rastrčali, liga je završila!

Goran Poznanović osvaja sjajno, 3. mjesto u ukupnom poretku , a Inja isto tako visoko 8. mjesto!

Čestitamo svim našim članovima koji su nastupali povremeno na ligi (posebno našoj trail prvakinji Lani Ostojić koja je u nekoliko nastupa i pobjeda osvojila 7. mjesto), a isto i pratili ih na njihovim putovanjima.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da naši članovi putuju i trče, te svim organizatorima utrka u DTLu-pročulo se da su u Dalmaciji domaćini najbolji! Vidimo se dogodine na Plitvicama!

 

Na samoj utrci Vis traila naša Maja Krčelić osvojila je 1.mjesto, a Ivana Širić 3.mjesto!

Čestitke našim curama na odličnim rezultatima na Vis Trailu na stazi od 17 km!

2048 1536 AK Plitvice
upišite pojam