ATLETSKI KLUB PLITVICE

Nastupi i postolja ususret Plitvičkom maratonu

Nastupi i postolja ususret Plitvičkom maratonu

U susret Plitvičkom maratonu koji nam je zakazan za slijedeći vikend 4. i 5. lipnja, naše su članice i članovi izuzetno aktivni. Treniraju, natječu se, sudjeluju u dogovorima oko organizacije Plitvičkog maratona itd. Tako je naš Kristijan Hađur uz sve prije nekoliko dana postao i tata, te ništa manje važno, osvojio Koransku ligu! No krenimo redom.

Absolute Biokovo Challenge utrka održana je na Biokovu 14.5.2022. godine. Naši Goran, Lana i Gordana nastupili su na utrci od 23.6 km s 2580 metara uspona. Lana je završila srebrna. Bravo Lana! Gordana i Goran, svak u svojoj kategoriji 6. Bravo!

24.5.2022. godine trčao se Kozjak trail, koji je ujedno bio i 6. kolo DTL . Dva nova postolja za naše članove! Lana Ostojić pobjednica Kozjak Traila u ženskoj konkurenciji, 25 km surovog dalmatinskog terena je prešla za 3:46:28! Goran Poznanović napokon na postolju u Dalmatinskog ligi, danas je odlično odradio stazu od 25 km i preletio je za 3:11:59! Bronca u našim rukama! Inja svojim nastupom na stazi od 10 km i dalje u poretku lige drži jako dobro 11. mjesto. Bravo ekipa!

 

 

 

 

 

 

29.5.2022. godine održano je 2. kolo Kontinentrail lige, Samobor trail. Ekipa AK Plitvica osvaja tri postolja na Samobor trailu! Dvije bronce i srebro! Maja Krčelić 3 žena ukupno na 31 km! Leonardo Pavina 2 muški ukupno na 15 km!

 

 

 

 

 

 

Ekipa AK Plitvice u sastavu Leonardo Pavina, Božo Lubar, Dario Špehar, Leopold Špehar, Valentina Ladika, Vesela Brajković i Maja Krčelić odlična 3 u ekipnom poretku!

Odlična trka u organizaciji naših prijatelja iz KCIPT Samobor i vidimo se iduće godine!

Istog je dana drugi dio naše ekipe nastupio na BOŠTu. U Baškim Oštarijama održan je 2.Bošt Trail koji je imao 62 finišera na dvije trke  Na onoj dùzoj stazi od 20 km u konkurenciji 10 sudionika naš Goran Poznanović je bio prvi ukupno! Bravo Goga i čestitke na zlatu!

Na kratkoj stazi od 10 km naša Gordana Salopek je bila 2 žena, a Petko Drakulić 3 muški ukupno!Čestitke ekipa! Čestitke Gospićanima na lijepoj organizaciji.

27.5.2022. godine održano je završno kolo Koranske lige. Našim su samozatajnim i vrijednim dečkima Kristijanu Hađuru i Leonardu Pavini pripale još 2 medalje! Za naše brze trail uzdanice, Kikiju zlatna i Leonardu srebrna!

Čestitamo našem Leonardu i Kikiju na novim medaljama i postoljima!

1600 901 AK Plitvice
upišite pojam